Multifocale glazen: probleemloos zien van veraf tot dichtbij!

Multifocale brillenglazen zorgen voor een vloeiend, helder zicht van dichtbij tot veraf in één brillenglas - zonder verspringing of overgang in het beeld.

Ineens merkt u dat u moeite hebt om de berichten op uw telefoon scherp te zien, om de kleine letters op een verpakking te lezen, of dat u de krant verder van u af moet gaan houden. Dat zijn de eerste signalen van leeftijdgerelateerde zichtproblemen. Dit is een normaal proces waar iedereen mee te maken krijgt. U hoeft zich daar geen zorgen over te maken: een goede bril met multifocale brillenglazen zorgt ervoor dat uw zicht optimaal blijft! 

Ieder mens is verschillend en stelt andere eisen aan het kijken. De drie Rodenstock glascategorieën Superior, Excellence en Perfection geven de verschillende wensen weer. Zo vindt u het juiste Rodenstock glas dat aan uw persoonlijke wensen voldoet.

  • Enkelvoudige glazen

  • Multifocale glazen
  • Beeldscherm glazen
  • Kinderglazen
RODENSTOCK Perfection 
glazen zijn het ‘maatpak’ onder de brillenglazen, ze worden speciaal voor u op maat gemaakt en benutten uw totale kijkpotentieel. Het gehele zichtsysteem wordt voor elke klant individueel geanalyseerd en meegenomen in het slijpproces.
   
RODENSTOCK Excellence
brillenglazen zijn op maat geproduceerde producten met een uitstekend kijkcomfort. Het zichtsysteem en de slijpwijze zijn gebaseerd op de jarenlange ervaringen met maatwerk, daaruit is dit uitstekende multifocale glas ontstaan.
   
RODENSTOCK
Superior
glazen zijn een uitstekende keuze voor beginnende multifocaaldragers: makkelijke gewenning en een natuurlijk en stabiel zicht.

Contactgegevens

Bezoekadres

Schoutstraat 2
3931 HT Woudenberg

Contactgegevens

Tel: 033-2862991
mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Informatie

 Corné Optiek
 Oogzorg

Links

Monturen
  • Lindberg
  • Glorify
 Informatie

Social media


Copyright ©2021 Corné optiek. Alle rechten voorbehouden.
Realisatie: Le-Design Grafisch Design Bureau