1-2 Weeklenzen

Wat zijn 1-2 weeklenzen? Dit zijn zachte contactlenzen die je 1 tot 2 weken kunt dragen. Draag je de lenzen alleen overdag dan kun je ze 2 weken gebruiken. Draag je de lenzen ook ’s nachts, vervang ze dan na 1 week. Dit type contactlenzen is zeer geschikt voor mensen die snel last hebben van droge ogen. Doordat ze poreus zijn, kunnen ze veel vocht opnemen. En doordat ze zo dun zijn, voegen ze zich mooi naar de vorm van je oog. Ze houden je ogen de hele dag vochtig en voorzien ze van de juiste hoeveelheid zuurstof. Daardoor merk je nauwelijks dat je ze draagt.

Hoeveelheid weeklenzen per verpakking

1-2 weeklenzen zijn verkrijgbaar in handige verpakkingen van 6 stuks. Elke weeklens zit apart verpakt in een steriele kunststof blister. Je hebt dus voor elk oog een aparte verpakking in de sterkte die jij nodig hebt.

Soorten weeklenzen

Corne Optiek heeft enkelvoudige weeklenzen in vele sterktes. Deze gebruik je als je op afstand scherp wilt zien.

Fabrikanten weeklenzen

  • Johnson & Johnson
  • Acuvue

Gebruik van je weeklenzen

Weeklenzen kun je ’s nachts in houden, maar voor je ogen is het beter van niet. Je kunt ze het beste ’s avonds voor het slapen gaan uitdoen en bewaren in de speciale lenzenhouder die je vult met lenzenvloeistof. Was vóór het inzetten en uithalen van de lenzen eerst goed je handen met water en zeep. Zorg dat ze goed droog zijn voordat je de lenzen aanraakt.

Contactgegevens

Bezoekadres

Schoutstraat 2
3931 HT Woudenberg

Contactgegevens

Tel: 033-2862991
mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Informatie

 Corné Optiek
 Oogzorg

Links

Monturen
  • Lindberg
  • Glorify
 Informatie

Social media


Copyright ©2021 Corné optiek. Alle rechten voorbehouden.
Realisatie: Le-Design Grafisch Design Bureau